Antalya Antalya Garaj Kumandaları Çilingirciniz

Antalya Garaj Kumandaları Çilingirciniz


Garaj kumandanızın kaybolması, çalınması gibi durumlarda Antalya acil çilingirciniz olarak bize ulaşmanız yeterli olacaktır. Antalya çilingir numaralarından 0555 554 30 32 veya 0242 321 32 12 numaradan Erdem anahtara ulaşabilirsiniz. Garaj kumandanızın kaybolması, çalınması durumunda bize ulaşarak Antalya acil çilingir hizmeti alabilirsiniz. Bu gibi durumlarda ilk yapmamız gereken garaj kumandanızı işlevsiz hale getirmek olacaktır. İsterseniz kumandanızın yönlendirme frekansını değiştirip yeni bir kumandaya sahip olabilirsiniz.

 Garaj kumandanızın tamirini ve çoğaltma işlemlerini kaliteli ve güvenli bir şekilde yapmaktayız. Garaj kumandalarınızda çarpma, ezilme, kırılma, darbe alarak çeşitli bozulmalar meydana gelmektedir. Erdem Anahtar olarak Lara bölgesinde Lara çilingiriniz olarak arızalanan garaj kumandalarınızın tamirini ve çoğaltma işlemini yapmaktayız.

 Havalar soğuduğu zaman garaj kumandalarınız problem yaşatabilir sizlere, yazın normal bir şekilde çalışan kumanda havalar soğuyunca neden çalışmaz? Garaj kumandaları pil ile çalışan araçlardır. Pilinin bitmesi gayet normal ve soğuk havalarda araçların aküleri bile ısınmadan nasıl çalışmıyorsa aynı olay garaj kumandalarınız içinde geçerlidir. Başlıca diğer sorunları;

·  Garaj kumandanızın pili, yuvalarına temas etmiyor olabilir.

·  Kumandanızın pili bitmiş olabilir.

·  Plastik koruması zarar görmüş veya yırtılmış olabilir.

· Sinyal vericiniz kırılmış ya da hasar görmüş olabilir.

Antalya anahtarcınız olarak garaj kumandanızı tamir onarım, yedekleme veya yeniyle değiştirme işlemini yapmaktayız. Antalya anahtarcı fiyatlarında her bütçeye uygunluğu ile dikkatleri çekmekteyiz. Antalya çilingirciniz Lara bölgesine 15 dakikalık, çevrelerine is 20 dakikalık bir zaman aralığında hizmet vermektedir.
Acil çilingi hattı Top